Perjantai, lounasaika
Pitääpä syödä lounasta. Syötän vauvan, lämmittelen lapsille ruuat. Voisihan sitä itsekkin vähän syödä. Mut toisaalta kun lapset on syömässä, niin nythän olisi hyvä hetki rauhassa silittää yksi vaate. Silitän. Vauva alkaa narisemaan väsymystään, vienpä sen vaunuihin nukkumaan. Pitää hakea itkuhälytin yläkerrasta. Jaa, mutta täällähän on jäänyt tää lakanan vaihto kesken! Laitampa tästä nämä lakanat. Ai, vauva itkeekin siellä pihalla, ainiin se itkuhälytin.

Noniin, itkuhälytin laitettu. Ai mutta mullahan on silitysrauta päällä, ja silitys kesken. No tehdäämpä tämä loppuun. Jaa, taas vauva itkee, menenpä heikuttamaan.

Pari kierrosta samaa; silitisiliti, heikutikeikuti. Siliti. N haluaa lisää ruokaa. Vauva huutaa taas. Luovutan ja vedän töpselin silitysraudasta irti.

Sänky jäi petaamatta. Enkä tainut syödäkään. Eikä silityksestäkään tullut valmista. Lapset tuli onneksi ruokittua.

Viikonloppu ja pieni loma ei tule yhtään liian aikaisin!

Toivottavasti teilläkin on rentouttava viikoloppu tiedossa :-)

2 kommenttia

 1. Niin tutulta kuulostaa! Monesti piti oikein miettiä mitä vastaan kun mies tuli töistä kotiin ja kysyi mitä ootte touhunnu... :)
  Mutta jos yhtään lohduttaa, tapahtuu tuota minulla usein töissäkin! Kummasti ne hommat tulee kuitenkin tehtyä... ;)

  Mukavaa viikonloppua teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohduttavaa kuulla että en ole ainoa jolla langanpäät pääsee välillä käsistä karkuun! Sitä saa helposti menemään koko päivän ilman että on tehnyt yhtäkään aloittamistaan hommista loppuun :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!